Jorinde,
Social Media Manager

Ik heb nu twee sessies met Martina gedaan en beide sessies waren ongelooflijk bijzonder, bijna onbeschrijflijk. Ik merkte beide keren dat er zelfs voorafgaand aan de sessie al iets in gang werd gezet. Martina helpt mij enorm goed om dingen te verhelderen, te begrijpen en op te lossen. Dit alle sleidde beide keren tot verlichting! Ik zie haar als een coach die me (letterlijk) op een liefdevolle wijze bij de hand neemt en begeleidt in bepaalde processen.
Ik kijk dan ook nu al uit naar mijn volgende sessie!

La Même Chose

Angelique

Martina is een geweldige Thetahealer en heeft een sprankelende persoonlijkheid waar je je onmiddellijk goed bij voelt.
Zelfs al heb je een online sessie, ze zorgt ervoor dat de healing echt op jou is afgestemd en volgt de radars van jouw hersenen en energie om te achterhalen wat de echte oorzaak is van jouw blokkade.
Martina heeft de combinatie van 2 zaken die ik tezamen erg apprecieer: diepgang en humor!
Haar lach tijdens een sessie werkt alleen al helend en motiverend. Dankzij het proces dat ze bij mij heeft gestimuleerd, is een van mijn belangrijkste en jarenlange raadsels en blokkades nu verklaart! 
Martina heeft de gave om zware onderwerpen luchtig te doen aanvoelen. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat je weet dat altijd alles goed komt. Ik zou haar dan ook ten zeerste aanbevelen!

Taffy,
Nicolien & Gus

We adopted Taffy from Roemenia.
When we would walk her she could be aggressive to unknown men and barking to other dogs.
After one session we saw an immediate improvement of Taffy's previous behaviour.
She is know really calm and relaxed!
(at this photo she is sleeping
(instead of how she reacted before)
while an unknown waiter has given her some water

Sandra,

Artist in Spiritual and Visionary painting

Ik heb Martina leren kennen tijdens de opleiding van Theta healing. Via Skype hebben we een sessie gehad.
Ze kon heel makkelijk door de juiste focus en vragen te stellen naar de kern komen. Haar zachte en stralende energie zorgde ervoor dat het meteen klikte. Ze is een mooi en sprankelend persoon en super goed in haar vak.

 

 

 

 

 

Sandrart

Marleen,
klinisch psycholoog

Een tijdje geleden heb ik Martina leren kennen via mijn hond Floor. Vanaf het eerste telefonisch contact voelde ik een klik, iets dat ik niet vaak zo meteen heb.
Ik doe nu een aantal coachingssessies bij haar om haar werkwijze te leren kennen en mijzelf (eindelijk!) te richten op wat ik wens, op mijn verlangens en zo mijn leven te sturen en nog meer te Leven.
Ik vind het heerlijk bij haar te zijn, mij gesteund te weten en de Theta healing te ontvangen en te leren....dank je wel lieve Martina voor je open, onbevangen en pure recht-door-zee Zijn!

De Veilige Kamer

Annelies,
Coaching & Communicatie

Martina begeleidt je liefdevol en zorgvuldig tijdens een Thetahealing sessie.
Bijzonder om te ervaren dankzij Martina's gave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikzie Coaching en Communicatie

Trudie, Spiritueel Coach

 Energetisch Therapeut
Online ondernemer

Schrijfster

Ik heb pas een Thetahealing mogen ontvangen van Martina en ik was verbaasd hoe makkelijk ze bij het knelpunt kwam. Trauma dat ik al had opgelopen in de baarmoeder. We gingen terug naar het punt voor mijn geboorte en ze zorgde ervoor dat ik me geliefd, geborgen en erkend voelde. Behoorlijk wat emoties kwamen omhoog en heb veel gehuild. Veel losgelaten aan overtuigingen. Ik voel me anders, ik mag het licht zijn. Mooi hoe ze dit doet met heel veel liefde, toewijding en kundigheid. Dank je wel Martina om weer een stuk dichter bij mezelf te brengen en te zijn wie ik hoor te zijn. 

Touch Of Kiss

Sigrun Baldursdóttir

Martina really surprised me how good she is as a healer also because I had never spoken to her before.
I did the session ONLINE and I highly recommend her service.

© Copyright 2017-2020 Martina Mezzetti  No part of this website, courses or content can be copied or distributed  Algemene Voorwaarden  Privacy Statement
ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com