Voor elke uitdaging in ons leven dragen wij ook de oplossing in onszelf!

Wat jij onbewust gelooft en voelt wordt weerspiegeld in jouw leven.

 

ThetaHealing® biedt jou de mogelijkheid, ongeacht religie, ras, kleur en geloof die veranderingen aan te brengen in jouw leven op zowel lichamelijk als psychisch gebied.

 

Het is een meditatie techniek die een directe verbinding tot stand brengt met de Bron van de allesomvattende onvoorwaardelijke liefde, vanwaar wij allemaal deel uitmaken.

 Door gefocuste gedachten en gebed tot de bron werk je met wie jij werkelijk in essentie bent!

 

Met het gebruik van spiertesten kun je testen op welke niveau's in jouw systeem jij nog onbewust overtuigingen vasthoudt. Wat jij daadwerkelijk gelooft!
En welke je na een sessie ook hebt mogen veranderingen en oplossen.

Met ThetaHealing® verbindt je je met jouw bewustzijn met jouw onderbewustzijn en maak je jouw onderbewuste bewust! Dit alles vanuit een Theta staat van zijn.

Hierdoor komen makkelijk en moeiteloos herinneringen, sensaties, gevoelens en emoties boven om veranderd te worden, zodat innerlijke rust, vrijheid, overvloed weer ervaren worden in jouw dagelijks leven!
Veranderingen vinden plaats op celniveau waardoor je patronen doorbreekt en letterlijk jouw geschiedenis herschrijft.

Wat jij onbewust gelooft en voelt wordt weerspiegeld in jouw leven en voor elke uitdaging draag je ook al de oplossing in je. Zonder oordeel wordt duidelijk wat de onderliggende reden is  van elke uitdaging.
De inzichten en helderheid laten jou zien wat je ervan wilde leren in positieve zin en wat het jou heeft gebracht qua eigenschappen en kwaliteiten.

ThetaHealing® is een fantastische mogelijkheid om eenvoudig aan jezelf te werken, door middel van

sessies, trajecten of opleidingen.

Je zult je steeds meer verbonden voelen met wie jij werkelijk bent en jouw leven leven op jouw voorwaarden!​

logo th.png

Jorinde,
Social Media Manager

Ik heb nu twee sessies met Martina gedaan en beide sessies waren ongelooflijk bijzonder, bijna onbeschrijflijk. Ik merkte beide keren dat er zelfs voorafgaand aan de sessie al iets in gang werd gezet. Martina helpt mij enorm goed om dingen te verhelderen, te begrijpen en op te lossen. Dit alle sleidde beide keren tot verlichting! Ik zie haar als een coach die me (letterlijk) op een liefdevolle wijze bij de hand neemt en begeleidt in bepaalde processen.
Ik kijk dan ook nu al uit naar mijn volgende sessie!

La Même Chose

Angelique

Martina is een geweldige Thetahealer en heeft een sprankelende persoonlijkheid waar je je onmiddellijk goed bij voelt.
Zelfs al heb je een online sessie, ze zorgt ervoor dat de healing echt op jou is afgestemd en volgt de radars van jouw hersenen en energie om te achterhalen wat de echte oorzaak is van jouw blokkade.
Martina heeft de combinatie van 2 zaken die ik tezamen erg apprecieer: diepgang en humor!
Haar lach tijdens een sessie werkt alleen al helend en motiverend. Dankzij het proces dat ze bij mij heeft gestimuleerd, is een van mijn belangrijkste en jarenlange raadsels en blokkades nu verklaart! 
Martina heeft de gave om zware onderwerpen luchtig te doen aanvoelen. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat je weet dat altijd alles goed komt. Ik zou haar dan ook ten zeerste aanbevelen!

© Copyright 2017-2020 Martina Mezzetti  No part of this website, courses or content can be copied or distributed  Algemene Voorwaarden  Privacy Statement
ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com