Jouw ongekende mogelijkheden...

Wat als alles mogelijk is. Wanneer er geen belemmeringen of beperkingen zijn. Wanneer je alles kunt doen wat je maar wilt. Wanneer je alles kunt zijn wat je maar wilt. Wanneer je alles kunt hebben wat je maar wilt. Wanneer je van alles meer dan genoeg hebt. Wanneer je zo in overvloed leeft dat je dit met heel veel kunt delen. Wanneer jouw dromen en wensen makkelijk en moeiteloos uitkomen. Als je dit leest...wat komt er dan als eerste bij je op? Geloof je in jouw mogelijkheden of geloof je nog in jouw beperkingen. Geloof je in de oneindige mogelijkheden van het universum? Of geloof je in tekorten en dat er nog veel dingen missen in jouw leven? Wat geloof jij? Wat maakt dat je dit gelooft? Is dit geloof van jou of van iemand anders? Is dit wel de hoogste waarheid? Wat zou je doen als er geen enkele belemmering of beperking in jouw leven meer is? Wat zou je doen als geld geen enkele rol speelt? Hoe voel je je? Wat voor gedachten denk je? Wat is belangrijk voor je? Hoe zie je er uit? Ben je blij met jezelf en als je jezelf in de spiegel ziet? Wat zou je 's ochtends aantrekken? Hoe ziet jouw dag er uit? Wat voor werk doe je of misschien werk je wel helemaal niet. Wat doe je als je vrij bent? Met wie ga je om? Waar woon je en met wie? In welk land? Waar ga je naartoe op vakantie? Waar wordt je echt blij van?

Als je jezelf dit alles nu eens tot in detail voorstelt. Lukt dat? Hoe voelt dat? Is er nog ergens weerstand of angst? Weet dat alles wat je je voor kunt stellen, kunt visualiseren, waarheid kan worden voor jou. Weet dat jouw weerstand, angsten en blokkades jou nog tegenhouden als je hiervoor kiest. Weet dat je elke dag opnieuw kunt kiezen. Opnieuw kunt kiezen om die weerstand, angsten en blokkades tot in de kern op te lossen. Velen hebben angst voor succes en angst om in overvloed te leven. Angst wat anderen er van zullen zeggen. Angst wat anderen er van vinden. Angst voor jaloezie. Angst dat anderen dan iets van ze willen. Angst voor commentaar en oordelen. Angst voor verlies of afwijzing wanneer het eindelijk voor de wind gaat. Angst dat je niet en gelukkig en gezond kunt zijn en in overvloed kunt leven.


Van de week had ik een klant die angst had dat anderen haar verwend zouden vinden als ze ineens aan het einde van de maand geld zou overhouden. Dat geld dan vervolgens besteden aan dingen waar ze echt heel blij van werd. De overtuiging van "verwend zijn" gekoppeld aan meer geld. Die angst zat zo diep dat het haar letterlijk tegenhield geld over te houden en ze onbewust extra rekeningen elke keer weer op haar pad creëerde. Weet dat we allemaal de verantwoordelijkheid dragen voor ons eigen leven. Verantwoordelijk zijn voor ons eigen geluk. Dat we allemaal onafhankelijke, volwaardige en zelfstandige wezens kunnen en mogen zijn in 2019. Weet dat niemand jouw verlangens en behoeften zo goed kent als jijzelf. Dat we zoveel meer kunnen dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden. Wanneer wij onze angsten, blokkades en weerstand echt oplossen. Heel helder en duidelijk hebben wat we nou willen in ons leven. Heel en helder en duidelijk hebben wat we daarna willen. En daarna en daarna. Vertrouwen hebben in onszelf. Geloven in onze mogelijkheden. Gaan leren geloven en voelen in wat wij wensen, voordat het in ons leven is. Vertrouwen hebben in de ongekende en ongelimiteerde mogelijkheden van het universum. Vertrouwen en voelen alsof het allemaal al in jouw leven is. Je leren verbinden met het universum en gewoon vragen. Er is geen limiet. Weet ook wanneer je je verbindt met de hersengolf staat van Theta, jouw dromen en wensen 80% sneller uit zullen komen. Waarom? Omdat je je verbindt met de allesomvattende energie van waaruit alles bestaat en gecreëerd wordt. Gaaf hè?! Weet ook dat we allemaal deze mogelijkheid hebben en daar helemaal geen speciale gave voor nodig te hebben. Het is zelfs ons geboorterecht! De enige vereiste is dat je gelooft in een levenskracht. Hoe je deze ook noemt. En Dan... De enige mogelijkheid dit jaar die ik je aanbiedt, om de BASIS opleiding te volgen, waarin je precies leert hoe je te verbinden met die allesomvattende energie start op 25-26-27 oktober in Breda. Er is nog een plek! Check hiervoor...


Shine,

Martina Mezzetti

Coaching | Healing | Meditatie | Opleidingen

www.martinamezzetti.com

martina@martinamezzetti.com

+31 (0)641699316

Nieuwe BLOG


22 views0 comments