Go With The Flow


Go With The Flow

Laatst had ik een coachingscall met Judith. Een thema in mijn leven was, met nadruk op WAS, dat ik anders was. Iedereen ging links en ik ging rechts. Zo ook met mijn uiterlijk in een eerdere post. Alleen was ik wel zo anders? Ik was creatief, had ontzettende moeite met zichtbaarheid, en heel erg onzeker. Wilde het zo graag allemaal heel goed doen. Een perfectionist. Die zichzelf vaak op haar kop gaf...er is immers altijd wat te leren. Judith vroeg hoe het vroeger voelde om tegen de stroom in te gaan? Vermoeiend, een grote strijd, eenzaam en dus ook de verbinding met anderen en met mezelf niet echt aangaan. Ik was dus ook altijd moe van mijn innerlijke strijd! Wat als we allemaal-een-zijn? Allemaal met elkaar in verbinding staan, omdat de basis van waaruit we bestaan allemaal hetzelfde is? Sinds ik dat stukje begreep, hoefde ik niet meer anders te zijn, eenzaam en strijdend en mezelf bewijzend voor wie dan ook. Dan mag ik meegaan in de flow en toen zag ik vanochtend deze ganzen ♥️🙏


#GoWithTheFlow

3 views0 comments